середа, 3 серпня 2016 р.

Польські понти.

Хотів, спочатку  цю статтю назвати "Псякрев по-українськи" - так моя бабуся Стефанія Михайлівна Кучинська з дому Корчинська (очевидно - шляхетська фамілія) матюкалася по-польськи, бо мала трохи польської крові. "Псякрев" - це псяча (собача) кров  - очевидно антипод "благородної " крові. Ще один з моїх  прадідів був "затєнтий мазур" Мазурщина це такий болотяний край у Польщі, щоби там прожити колись треба було  бути людиною досить впертою з характером...
І ось мені сьогодні зранку стало шкода моїх далеких родичів - поляків, більшість яких так дешево купилась на газпромівські гроші, згубивши остатки колишнього польського гонору, а тепер гонять проти України понти, як бачимо понти дешеві, понти для приїжджих !..
Але все по-порядку:
22 липня 2016 року Польський парламент прийняв документ про "Волинську різанину" 1943 року.
2 серпня 2016 року Анна Марія Андерс держсекретар Польщі сказала, що польсько-українські відносини покращаться, коли Україна визнає себе винною, що це був "геноцид". Тоді не важко передбачити, що від нас потребують повернути землі Волині в лоно Польської держави , коли Путін зробить велике загострення на Сході України і т.п.
Проректор Острозької академії Петро Кралюк 23 липня 2016 року в 23.50 написав цікаву статтю в "Радіо Свобода", де вказав на численні юридично-правові брехні, вигадки і неправди  в Резолюції Сейму Польщі !!!
Хотілось, щоби тепер Вищі органи влади і громадське суспільство України - аргументовано з посиланнями на міжнародні правові норми і закони відповіли на цю антиукраїнську Резолюцію Сейму Польщі !? І щоб ці аргументовані Відповіді були розіслані по всьому сучасному Світі  .
Аж тепер бачимо, що Кремль не тільки купив на Заході якісь маргінальні партії, політиків, журналістів, але спромігся підкупити цілий парламент великої європейської держави, яка є членом Європейського Союзу, яка є членом НАТО і т.п.
Це, очевидно, величезний удар по світовій демократії !!!
Хай весь Світ бачить, як дорогі наші західні сусіди і навіть родичі - в черговий раз лоханулись, маючи справу з Кремлем ...

Немає коментарів:

Дописати коментар