вівторок, 16 серпня 2016 р.

Нова польська партизанка.

Нарешті, нарешті я отримав відповідь на питання, яке постало для мене у липні 2016 року, коли Польський парламент  прийняв відому антиукраїнську Резолюцію про Волинські події 1943 року.
Дуже показово є те, що на цю польську Резолюцію ні один орган української влади не відповів офіційно: ні Президент України, ні Верховна Рада України, ні Кабінет міністрів ,України, ні НАН України, ні директор В. Вятрович !??
Що, я маю на увазі "офіційно" - це має бути  відповідь дана на офіційному бланку відповідної державної структури, із всіма там вхідними і вихідними номерами, із посиланнями на всілякі міжнародні законодавства і т.п.
Але у наших державних діячів є ще час до 23 серпня 2016 року - коли вони можуть щось сказати з приводу цієї Резолюції...
Зато наші західні сусіди є досить послідовними у своїх діях - і у них все йде по Плану !..
Ось ВВС  Україна за  15 серпня 2016 року подало таку коротку інформацію:
"Приблизно 100 тисяч чоловік увійшли в польські воєннізовані групи, завдання яких - запобігання військовій загрозі.
Інші так звані сервайвіалісти - вчаться виживати в екстремальних умовах на випадок вторгнення.
Уряд Польщі сподівається, що такі групи складуть основу Сил територіальної оборони.
Добровольці пояснили, чому вони вступили в цю групу і навіщо готуються до нападу з боку Росії."
Бачите, як тільки Україну запалять з усіх боків - то Варшава через деякий час, для "встановлення миру на Волині та інших землях України" введе навіть не свої збройні сили, а загони фактично нової Армії Крайової, які тепер, покищо називаються - сервайвіалістами !!
Бачимо, що гібридно і послідовно думають не тільки у Москві !
У Світовій Історії, щось нове дуже важко придумати !!!
Подібне вже було в нашій польсько-українській історії !!!!
У Першу світову війну була у Франції створена польська армія Геллєра для боротьби (спочатку) із більшовицькою Росією.
Але "19 березня 1919 року Вільсон, Клемансо і ЛЛойд-Джорж надіслали М. Омеляновичу-Павленко і Т. Розвадомському телеграму із вимогою припинити бойові дії й розпочати переговори, а через два дні прийняли рішення відправити армію Галлера із Франції у Польщу.... ... вже 14-15 травня війська Галлера (80 тисяч солдатів, 900 кулеметів, 200 гармат) грізним натиском змусили УГА (32 тисячі, 400 кулеметів, 180 гармат) відступити на південь Тернопільщини до Дністра..." - "Історія України" Львів 1996, С.   245 ..
Спроба українського народу побудувати свою державу , зоча би на   західних землях України була потоплена в крові !...
Коли у нас - Верховна Рада, Президент, Кабінет міністрів і т.п. заговорять про Сили територіальної оборони України ????

6 коментарів:

  1. "Тоді" і "тепер" то непорівнянно різні події, зараз не слід робити подібних аналогій ! Краще реагувати на сонливу бездіяльність України сьогодні - цього питання Ви злегка торкнулись тільки останнім реченням !? Оце і буде "нова польська партизанка" ?! Про ту пресловуту Резолюцію також не на часі - не раджу розпалювати ватри
    тих давніх років...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановна, резолюцію прийняли у Варшаві... і тепер цілком зрозуміло для Чого !!!! Безпека - тепер ходовий товар... і чому вона має мати якийсь і ким обмежений простір, рамки, побажання і т.п. Нічого нового у цьому світі немає !!! Все вже було , тільки мундири ворогів України мали трохи інакший крій, а команди: палити, стріляти, руйнувати, вбивати не міняються вже на протязі сотні літ ...

      Видалити
  2. В них, польських вояків, змінились навіть туалети, це не теперішні, що в укроармії, і також туал. папір: то вже не папірці від тієї Резолюції, що як планувалось, і була зроблена для таких цілей ... Ха! Зрозуміли ? То не треба махати тими папірами та нанизувати їх на якись древні "багнети", бо вони тепер мають інше технічне оздоблення !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я дуже радий, що у жолнежів євротуалети і не наждачний папір до какання...А як їх схопить фірманка, десь в Україні то нехай вибачають !!!! фірманка - одна з народних назв поносу...

      Видалити
  3. Ах Ви ж hюморист такий-сякий : це я в Вас дуже одобряю, поляки без гумору - нікуди і нічого не роблять ! До відома, в тих НАТО-туалетах є навіть "бі-де", так що не потрібно й наждачного папірця чи зеленого листочка! Тарасе, вони ніколи не прийдуть в Україну з війною, якщо тільки в гості !!! Краще кидайте в мережу гуморески без !!!

    ВідповістиВидалити
  4. А ще з'явилось одна новина : на границі між Польщею і рашкою мабуть
    тупі путьківці роблять забор з колючого дроту : злякались вже ???!!!

    ВідповістиВидалити