середа, 3 серпня 2016 р.

Послідовні сусіди.

Тільки-но написав, набрав свою статтю-роздум, догадки під назвою "Завзяті варшавські кухарі", про те, що ухвала Польського парламенту про "волинський геноцид" це серйозний Документ на який потрібно звернути особливу увагу Україні, як тут же в мережі знайшов своїй догадці міцне підтвердження!
Воно надруковано в сьогоднішньому  "Корресподенті" у статті "Підсумки 2 серпня6..." Подаю весь параграф з цих Підсумків, який має назву:
" Варшава назвала умову для поліпшення польсько-українських відносин.
Відносини Варшави і Києва не покращаться без визнання правди, про Волинську різанину, заявила держсекретар Польщі, повпред прем*єр-міністра у справах міжнародного діалогу Анна Марія Андерс.
Вона зазначила, що сучасне  українське суспільство, особливо молодь, досі не знає, на чому грунтувалася трагедія польських жителів Волині і Південно-Східньої Галичини, які масово гинули від рук не тільки ОУН-УПА, а й "своїх українських сусідів".
"Я вважаю, що добре, що ми нарешті сказали, що це був геноцид" - сказала Андерс ".
Якщо чесно, то послідовність наших західних сусідів мене вражає, навіть шокує !! Адже, це не сказала, якась сива пані із варшавської кафешки !?
Тут можливі два варіанти розвитку подій:
Варіант 1. Ми, посилаємо наших сусідів темним лісом, навпростець. .. Вони йдуть, але через деякий час повертаються... але це вже другий варіант.
Варіант 2.  - Ах, так !? - вони говорять і тупають ножкою - тоді ми приймемо Закон про геноцид поляків на українських землях !! І наш бог, і бог кремлівський Вас, за це упрямство, обов*язково покарає ! І напочатку весни 2017 року сусіди цілком можливо такий Закон приймуть.
Ну, які тут мої думки, пишу, як є, як думаю:
1. Хотілось, щоби на днях зібралось РНБО України і обговорило захцянки Сусідів західних.
2. Щоби подібні обговорення в  Україні провели : ЗМІ, політичні партії, громадські організації і т.п.
3. Щоби вся територія України була підготовлена до оборони: а) організованот і влаштовано багато складів  зброї і воєнної техніки для територіального війська України. б)створено укріпрайони біля важливих об*єктів і комунікацій.в) створено загальний План - хто, де і що має робити в час Х, зет і  Йо .
Наявність такого Плану може зупинити наших ворогів від агресії !! У всякому разі псевдовизволителі побояться копати ногою двері в українську хату, бо їм від цього  наглого поступку може відірвати ногу разом із причанджаллям ...
Всетаки наші сусіди молодці - послідовні хлопці... і дівчата також, а у нас були якісь сумніви на цей рахунок !?:)))
А це з "Історії України" Львів 1996, С. 88:  Польща остаточно захопила Галичину лише 1387 р."
А-а-а, то вони збираються невеликий ювілей відзначити !? А ми тут дивуємося СС (східним сусідам) нашим !:))

1 коментар: