неділя, 19 листопада 2017 р.

Кому вигідна польсько-українська криза ?

1.  Вчора, ця криза була вигідна Росії, адже  на її чималі гроші вона й була організована. Криза розділила народи, які могли б тісніше співпрацювати проти імперських потуг Кремля. Стала своєрідним "доказом" того, що український народ є "бандитським " народом яким зараз править  "фашистська хунта", а в 1943 році цей народ здійснив  " геноцид " на Волині проти поляків...
2.  Сьогодні на фоні тієї кризи тріумфує Польща, зокрема її перші особи, які грозять Україні нев,їздним Списком, заборонили в,їзд  тим хто має антипольські погляди і ходить у відповідній уніформі часів Другої світової війни.
3.  Завтра, українське суспільство має скласти, написати Меморандум, залучивши для цього найкращі кадри: істориків, юристів-міжнародників та інших, який буде висвітлювати всі брехні, перекручування, фальшування історичних фактів, які мають відношення до Волинської трагедії 1943 року до яких вдалося сьогоднішнє польське суспільство, зокрема його верхівка.
    Паперовий варіант Меморандуму 100 чи 1000 сторінок з фотографіями, з географічними картами, таблицями і т.п. має бути  перекладений на найпошириніші  мови світу: англійську, німецьку, іспанську, арабську і розісланий у всі країни Світу. Електронна версія  Меморандуму має постійно висіти в інтернеті...
   Адже ця Криза показує великий масштаб Гібридної війни  Росії проти України, коли задіянні цілі держави: Польща, Угорщина, а раніше  - Нідерланди , а ще вона яскраво показує чим  дихає наш найближчий  Сусід.

9 коментарів:

  1. Ця Ваша праця якраз сьогодні виявилась дуже влучною і потрібною щодо
    вирішення цих суттєвих польських проблем !!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Ні, не у всіх українців (і не у всіх поляків) ці проблеми однакові, навіть в межах їхніх країн : Вам же так не здається, що проблеми, торкаються в повній мірі України і Польщі ? Це було би помилково, адже йдеться тільки про невеликі терени : суто Західну частину всієї України і суто Східну - всієї Польщі ?! Адже то були лише уявні в чиїхось головах частки - шматочки обох Великих Країн. І за ці частки мусило запалати страхітливе Світове Вогнище ???

    ВідповістиВидалити
  3. Дуда, Ващаковський - це вони з якої частини Польщі ??????

    ВідповістиВидалити
  4. Невже Це важливо ??? Просто залишилась в Україні велика частина її простору, народ якого не має до всіх тих проблем аж ніякого відношення : ні Тоді, ні Тераз(Тепер) !!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Ви так думаєте ? Чому це фігня - то по Вашому, бо Ви звідти, і вам ці проблеми близькі... а ось решта українців - проти того !!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. То Ви так думаєте - що все це Фіговина !!

    ВідповістиВидалити
  7. ...що це з Вами, Авторе ? Я тут не при чому : це на Вас "хтось" впливає не в ракурсі .. а раптом, мабуть якась жінка хоче до Вас приклеїтись, щоби Ви зацікавились спочатку її письменами, ну а потім - нею самою ? Я вже одну відвадила подалі від стрічки, ось прямо зараз ! Нехай не суютться, куди не слід.. Чим тільки не трапляється займатись, адже Ви великий "мисливець" щодо баб-с ! Ось чому мені треба триматись начеку !!!! Знали би, як мене дратують деякі обставини, мені і так недобре, а ж Вам-
    мабуть, подобається...


    ВідповістиВидалити