пʼятниця, 17 листопада 2017 р.

Страхи польські - пеньондзи кремльовскі.

Напевно, багатьох цікавить питання: А звідки у польського суспільства такі страхи щодо України ???
І тут згадався один досить цікавий документ українсько-польських сучасних стосунків.
Цей дуже яскравий документ і зараз можна знайти в " Історичній правді" за 5 липня 2013 рік, стаття називається :" Комуністи і ПР (партія регіонів) просить поляків назвати Волинську трагедію геноцидом".
Це 2013 рік !!! Підписали цю Просьбу 148 тодішніх народних депутатів України !
Хто керував комуністами і регіоналами - тут здається великих секретів немає - Кремль .
У липні 2016 року польський парламент виконав просьбу українських депутатів і проголосував за "геноцид" з таким результатом: 432 за з 460 загальної кількості, 10 чоловік  утрималося.... і не було ні одного польського депутата який би проголосував проти !?
В цілому в польському суспільстві , демократичному не знайшлося нікого, хто був би проти такого ганебного і брехливого дійства !!!
Ось тільки тепер стають відомі факти, що Російська Федерація тратила і тратить великі гроші для дестабілізації Світового порядку !
А тут, нічого складного: сів дипкурєр з дипломатом повним доларів на поїзд Москва-Варшава ... і через де-який час  у Кракові та людина могла перехилити стопарік Виборової за прекрасно виконане завдання...
По всьому світу є чимала польська діаспора, через яку переконливо можна тратити гроші у самій Польщі. Липневе голосування 2016 року, якраз і показує, що  для цього були куплені всі і вся...
А коли розмови, фільми, реконструкції перестали бути топовими новинами про Волинь - тоді перші особи Сусідів заговорили про список, про обмундировання в якому ніби-то ходять наші чиновники-діячі??
Тут я впав у ступор - бо не міг  пригадати хоч одного нашого діяча, який на роботу надівав хоча би мазепинку !??
Ага, згадав, був депутат такий, точніше депутатша, яка один раз наділа псевдомазепинку, напевно для нинішнього випадку ?..

Немає коментарів:

Дописати коментар