четвер, 14 серпня 2014 р.

Музей АТО.

Недавно в інтернеті побачив фотографію наших бійців із трофейним прапором крутої кремлівської спецслужби - подумалося: та це ж буде яскравий експонат майбутнього Музею АТО !!!
Як мені бачиться Музей АТО ?? Звичайно він має бути у Києві, щоб усі офіційні і неофіційні гості міста, країни могли його відвідати, щоби побачили, що на сході України ми не бавилися у фантіки і не стріляли з горохових пукалок.
В Музеї мають бути зібрані усі матеріали, документи, копії документів, що мають стосунок до АТО.
Як проводили свої операції : армія, МВД, спецслужби, місцева та центральна влада - цим скоро будуть займатися різні спеціалісти-науковці. Світ звичайно змінився в ході АТО, але не дотакої степені, щоб цього всього не було!
Чому до АТО ми прийшли із розваленою армією і продажною міліцією ?? Які факти, обставини цьому сприяли - це тягне не на журналіське розслідування, а на серйозну аналітичну роботу багатьох осіб.
Як впливають засоби масової інформації та дезінформації на різні суспільства і групи ? Які були успішні і провальні операції проти терористів-диверсантів ? Як велася розвідувальна і контррозвідувальна діяльністть в зоні АТО?
Діяльність волонтерських організацій і тилових структур у цій же зоні АТО ??
Руйнування і відновлення інфраструктури сходу України. Отож бачимо, що буде багато питань і багато проблем над якими  тут будуть працювати багато різних спеціалістів з різних країн світу. А як  працювала світова дипломатія часів АТО -  це величезне невивчене поле діяльності.
Значить при Музеї АТО має бути багатоповерховий будинок: готель-гуртожиток для їхнього проживання, а ще їдальня-ресторан і кілька барів для  запрацювавшихся осіб.  Кілька магазинів, видавничо-інформаційний центр, конференц-зали, кабінети, читальні зали, бібліотеки для працюючих  в Музеї.
Уявляєте собі один з великих залів Музею - Малазійського боїнга: повномасштабні контури цього літака із портретами усіх загиблих на місці крісел лайнера, тут можна буде покрасти квіти, якісь амулети, речі...

Немає коментарів:

Дописати коментар