неділя, 30 квітня 2017 р.

Ніхто неподумав !? ( про східньо-західних сусідів)!!

Підписуючи Будапештський Меморандум Україна віддала ядерну зброю - показавши Світу майбутній і можливий шлях до дальшого існування людської цивілізації на Землі.
Але ніхто неподумав, що через деякий час усі міжнародні гарантії майже нічого не будуть вартувати !?
У 2009 році Росія почала друкувати книги про ймовірну війну між Росією і Україною.
Але ніхто тоді неподумав, що це йшла підготовка тодішніх суспільств (українського і російського) до справжньої війни між  Росією і Україною !?
"Дружба радянських  народів" дожила до наших часів.
Але ніхто до останнього часу неподумав, що треба було спростувати цей фальшивий кремлівський міф !?
Польський Парламент ( не якась там групка маргінальних політиків) у липні 2016 року прийняв  Постанову про геноцид поляків українцями у 1943 році на Волині.
Але ж, ніхто із українських політиків, партій, організацій серйозно не виступив проти цього брехливого польського документу !?
Згадаємо ще антиукраїнський фільм "Волинь", польську реконструкцію 1943 року, та інші антиукраїнські випадки і випади наших сусідів !??
З цього можна зробити висновок, що майже вся польська еліта майбутнє земної цивілізації бачить у темних, чорних тонах, і що в майбутніх критичних ситуаціях в Україні і Світі загалом спробує відірвати кілька шматків Нашої землі...
Тому пропонується переглянути, проаналізувати наші україно-польські політичні міфи, віддати Цвинтар орлят, що обороняли польський Львів напочатку 20 ст. у Польщу. Немає сьогодні польського Львова, а є об*єкт (цвинтар), який може бути ефектично використанний проти України... Визначимося нарешті із нашими сусідами, , скинувши ще одні рожеві окуляри, бо добрих часів, очевидно, не варто чекати насьогодні ... із такими сусідами!
Ніхто, вчора не думав, що наші західні сусіди, дивним чином, дуже подібні до наших східних !?:)))

Немає коментарів:

Дописати коментар