понеділок, 26 грудня 2016 р.

... до подій у Польщі.

Що сталося, що відбувається у Польщі сьогодні ??
На мою думку теперішні події у Польщі є продовженням того, що тут відбувалося літом 2016 року.
Польське суспільство тоді легко і зовсім некритично сприйняло брехливу антиукраїнську позицію, яку багато років йому нав*язав Кремль ...
Кремлівські куратори подумали, про  Літо-16:
- О, як все вдалося провернути !!! Ну, що ж тепер можна Польщу  й далі гнати цією темною вулицею ( де можна наробити гвалту і ще обібрати  невинну обраницю) в сторону брехні і неправди, і недемократичності !
А на початку Зими 2016-17 рр. польське суспільство побачило, що тут щось не так !?
Можливо цьому суспільству вдасся індентифікувати тих вмілих кураторів-ляльководів, що керують їхньою "неподлєглою" батьківщиною !?
На скільки має бути наша довіра до сусідської країни, навіть коли їхній новий парламент відмінить той  антиукраїнський літній Документ 2016 року !??
Цікаве ж питаннячко, але воно вже має хвилювати українське суспільство - бо чим "західні" брати будуть відрізнятися від теперішніх "східних" ???

5 коментарів:

  1. Хоч нікуди не виходь - кругом типу митинги й тихі балакування: ні, про УКР., ні про курв'яторів - московитян я не чула, галасу немає! Просто вони критикують правлячу партію і збирають підписи за якісь перевибори. Я не хочу про них нічого чути і знати. Навіть, не пішла
    до костьолу чи кудись повечеряти, а купила рибу, засмажену в багеті -"хліб довгий житній з папрікой", огірків із зеленню та слойку (банку) кави ! Ось на сьогодні і вся політика ! Ніякої майданутої революції - брати наші веселі і піддаті, святкують Божіє Народження !

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за замальовку польську сьогоднішню !!! А чому ж так правляча партія недогодила польському суспільству ???? Кураторів не шукають - може справді їх і немає, а просто продалися свідомо без всіляких так явочних квартир, таємни х ящиків для грипсів. Мда - вчергове переконуюсь: що Гроші не пахнуть , навіть газом газпромівським ?:)))

    ВідповістиВидалити
  3. Та не фантазуйте Ви так ! Я ТУТ, і не цікавлюсь - хай собі ...
    нАщо мені, та й часу немає ! воно мені треба ? А Ви ТАМ !
    І починаєте щось польське вигадувати ..."сочинитель"!
    Ні, все ж таки гарно написали - навіть у коменті, навіть фантазію!

    ВідповістиВидалити
  4. Тільки без образ..можливо, я і сама чогось недогледіла, бо не мала бажання та явочних квартир, можливо і дійсно вони свідомо продажні...
    Однак тихі, і не вилазять "за забор"...Вони, (та і "укри" також, бо
    однакові) як собаки : якщо їх не чіпати, то заспокоються і гавкати не будуть.
    Нехай у всіх негараздах розбираються усілякі їхні Комісії під наглядом іноземних спеців, можливо й самі дійдуть до інших висновків.. ? Треба дотримуватись паритету !!!

    ВідповістиВидалити