неділя, 25 грудня 2016 р.

Новорічно-різдв*яна страшилка від Андреаса Умланда.

Сьогодні "Новое время" подало велику статтю Андреаса Умланда, великого знавця Володимира Жириновського ( по ньому у 1999 році А.У. захистив ступінь доктора філософії) під надто цікавою назвою - "Чи може Україна сама себе захистити ?"
У цій статті кругом  "одні мраки" для України. Хочеться, щоби знаючі люди із України, і не з України аргументовано розвіяли ті замовленні  Різдвяні страхи А. Умланда, щодо нашої держави.
Спробую зрозуміти всього один абзац з цієї статті, цитата:
" Найгірший  сценарій розвитку ситуації в цьому регіоні був нещодавно озвучений одним московським експертом: Москва може задіяти весь свій бойовий арсенал - військово-повітряні сили та морські сили, передові танки, кібер-інструменти і балістичні ракети - проти України. Тоді навіть добре реформована українська армія, швидше за все, буде розгромлена протягом декількох тижнів. Через величезну військово-технологічну перевагу Росії багато хто з українських солдатів, якщо не більшість будуть або мертві, або поранені, або деморалізовані -  незалежно від того, добре вони були підготовлені чи ні".
Бачите, як страшно !??
Але ми пам*ятаємо й досі, як легко і невимушено у Російській Федерації падають різні космічні апарати: Протони, Прогреси, Булави і пр... Падають від банального окислювання електричних контактів, від розтрісканих різноманітних резинових прокладок, від старіння і втолення матеріалів із яких ці літаючі речі зроблені...
Згадаймо, як перед Сирійською авантюрою, в Росії регулярно, майже що місяця розбивався один або два військвих літаки. Кремль по всіх великих обширах Росії старався зібрати невелику армаду 30-40 штук військових літаючих апаратів, які б можна було відправити у Сирію...
А пам*ятаєте, як Путін великими очима дивився на нутрощі Чорного ящика одного такого розбитого літака. ?  а там , очевидно, совєська технологія 60-х років : дроти, кембрики і т.п.
А чому п. Андреас не пам*ятає, як недавно в Сочі на оглядинах нової російської техніки у самого Путіна на очах, один хвацький генерал у нового воєнного автомобіля відірвав - ручку ??? У воєнного автомобіля - уточнюю !!:))
У багатьох міфологіях Світу у Зимове сонцестояння нечисті і злі сили борються із Сонцем, яке попри все народжується знову !!!
А ось сьогодні до Дня вже добавилася одна хвилина Часу - Сонце повернуло на Літо, а Зима на мороз !

7 коментарів:

  1. Чесно кажучи, вже до біса набридла ця невгамовна "мелодія" брязкаючої зброї, яка сьогодні все частіше неприємно дзеренчить звідусюди і "лякає" пересічних громадян. Та громадяни починають звикати до неї, і їм вже стає не дуже страшно ! Передусім, тих скіфських хохлів ще ніхто не був здатний поставити на коліна - від історії не втечеш ! А наш Автор на те є українським, що гарно вміє дати добру отповідь усіляким "нечистим злим силам", які взялись боротися із Сонцем ! На кого ви замахнулись своїм "хвацьким" брязкотінням, НЕдруги ви наші НЕспоконвічні ???? Собака гавкає, а Караван йде !
    І Сонце відроджується знову і знову !!!

    ВідповістиВидалити
  2. ЯКщо примусово (спеціяльно) роздувати навіть ледь-ледь тліючі жаринки, то запалає велике полум'я, і "багаття" ще й при підживленні, розгориться таке, що буде неможливо загасити його без певних вимушених зусиль !!
    Погано, що деякі ЗМІ як і окремі журналисти заради заробітку, напускають в загал такої значущої паніки, хоч скачи у воду ще до "пожежі" !! Ось вже скоро почнуть казати, що це "українці" штучно створили аварію російського літака !
    Не треба сприймати всерйоз недолугі балачки, і іноді краще тихо помовчати . Адже зараз дуже небезпечно навіть чиркати сірниками .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так може цю коробку із сірниками варто відібрати у Автора, щоби не було пожару ???

      Видалити
  3. Так, варто , адже Автор іноді дуже захоплюється небезпечною грою із
    "вогне-запальною зброєю"...

    ВідповістиВидалити
  4. Авторові передайте, нехай скоріше звільняєтся з політології, бо вона зараз є первісним запалювачем на службі інформаційно-гібридних сил !..

    ВідповістиВидалити