четвер, 15 грудня 2016 р.

Шалене кремлівське народотворення.

До найскладніших проблем Історичної науки належить проблема етногенезу (народотворення), тобто походження, формування того чи іншого народу.
Щоби вирішити цю проблему задіяні зараз здобутки багатьох наук: біологічних, технічних, мовознавчих, географічних, економічних, історичних та інших.
Результат такий, що по походженню своїх найближчих предків - слов*ян, ми й досі не маємо правдивої і повної картини ! Що вже говорити про пошуки в глиб історії, чи в бік географії !?
Але творці Радянського Союзу ( 1917 - 1991 рр.) провелий величезний Експеримент по створенню "нової історичної спільності -  радянського (совєтського) народу, з надією, що відбудеться "злиття й зблтиження націй, які зільються в одну " !
Для реалізації цієї ідеї було знищено близько сто мільйонів  чоловік, більше ста народів і народностей, які проживали тоді в складі того Союзу - жили тут під постійним терором і страхом ...
Попри розгул середньовічно-соціалістичного мракобісся створити "совєтського народу" так і не вдалося !!! Крапка .Але ж сьогоднішні жителі Кремля, очевидно, що дуже погано знають історію, навіть історію недавноминулого, навіть історію розвалу Радянського Союзу !??
Ось, що сказав в інтерв*ю Президент Академии геополитических проблем, генерал-полковник Леонид Ивашов  Спутник-Грузия  - "Мир перестает бить западноцентричним - накступает мир Востока ". :
"Сегодня не обязательно сбрасивать бомби, чтоби уничтожить государство. Перевороти, революции, операции по формированию новой нации ( то, что произошло на Украине ) проводяться с участием военних..."
Якщо, я правильно зрозумів спеца з геополітики, то зараз у нас в Україні на Сході формується "нова нація" в ЛНР-ДНР ?? Більше про Україну у своєму великому інтерв*ю генерал не згадав зовсім ).
Якесь трохи дивне те формування: коли нищать економічне підгрунття - вивезли, порізали усі заводи, коли в перший же рік війни розстріляли і зруйнували Донецький краєзнавчий музей. На які історичні події, дати, реліквії буде спиратись ця новостворена прокремлівська псевдонація !???
Можливо , не хай НАН України напише переконливий трактат, про те, як хотіли в Москві створити створити "радянський народ" і що з цього вийшло !... І поширити його на усіх поширенних мовах Світу !!

3 коментарі: