середа, 30 квітня 2014 р.

Схід чуєш??? (східне прозріння Тігіпка)

Читаю у газеті "Високий замок" за 1-7 травня 2014 року побачене С.Тігіпком на Сході України, С.8:
"Бути великим націонал-патріотом за рахунок безробіття на Сході та Півдні  нескладно.Тільки якщо там почнеться безробіття, максимум восени цього року чекайте на голодні бунти. Якби ви проїхалися Сходом України, ви б жахнулися  ! Такої бідності ви більше ніде у нашій країні не побачите. Розбиті лікарні, порожні школи, трикімнатні квартири за ціною 350-400 доларів... І от зараз жителі Сходу втрачають роботу, та ще й на них тиснуть мовними та ідеологічними питаннями.Людям нема чого втрачати: вони прощаються з рідними й беруть до рук зброю..."
Газета ще коротко подає досьє на Тігіпка:
"...Був віце-прем*єр-міністром в урядах Павла Лазаренка та Валерія Пустовойтенка, міністром економіки в уряді Віктора Ющенка, головою Нацбанку в уряді Віктора Януковича, міністром соціальної політики та віце-прем*єр-міністром України в уряді Миколи Азарова. Лідер партії "Сильна Україна". За рейтингом журналу Форбес посідає 9 місце у списку найбагатших українців зі статтками 1.2 млрд. доларів"
Із цих двох цитат можна зробити такі висновки (очевидно, що неправильні):
1.Що до 21 лютого 2014 року Тігіпко перебуваючи багато років на різних високих посадах в Україні ніколи не відвідував Схід України !!!
2. Що його боніка (бабуся - молдавською мовою) помираючи залишила йому у спадок якихось кілька мілійонів "тугриків".
3.Що оті всі розбиті лікарні, дороги, школи, закриті заводи, фабрики на Сході України - якимось чином трансформувалися у нинішню форбську доларову цифру  пана Тігіпка!?!?
І тут виникло просте запитання: А чи можна ці гроші використати "назад" - щоб були заскленні вибиті вікна, щоб запрацювали заводи, фабрики ??? Схід чуєш ???

1 коментар: