субота, 3 травня 2014 р.

Диверсія в Одесі.

Свою трудову діяльність в кінці 70-х 20 ст. я починав на Сокальському заводі хімічного волокна.Великий завод, більше 4 тисяч працюючих. Як тоді пошепки говорили, що в разі Третьої світової війни завод за чотири дні можна було переробити на виробництво пороху для наступаючого радянського війська, адже головна сировина для заводу була сірка і целюлоза.
В цеху газоочистки, де я працював стояло обладнання західнонімецьких фірм Лургі  та Сіменса. Ще чимало важливого обладнання було із Італії (зокрема насоси).Якісну целюлозу  закуповували тоді у Швеції і Фінляндії, радянська не годилась для цього заводу. У Сокалі (Львівщина)  до  західньої границі тодішнього  Радянського Союзу було менше 20 кілометрів!
Ось так комуністична кліка Кремля використовувала досягнення і технічний прогрес Західного світу для його майбутньої загибелі, такою гнилою була суть Радянського Союзу! Результат Ви знаєте: Союзу немає, але на руїни Сокальського заводу хімічного волокна можна ще й сьогодні подивитись.
Саме виробництво на цьому заводі було дуже вогне і вибухонебезпечне, тому підготовка його працівників на предмет того, що, як і де може горіти, і як це гасити була на відповідному (високому) рівні.
Тепер подивимося, що сталося в Одесі 2 травня 2014 року . Тут згоріло-отруїлося кілька десятків переважно молодих людей, які були у будинку профспілок.
Щоби спрогнозувати і створити певну ситуацію у спецслужбах працюють цілі відділи професіоналів своєї справи !!!
Невеликий балон з бойовим отруйним газом у вигляді вогнегасника можна провести у любій машині. Звичайно, кремлівський диверсант не буде ділитись із українськими сепаратистами, що він з ними збирається зробити, адже вони пішли на співробітництво із самою Смертю!
Згадаймо сірчані пробки у вухах. В організмі людини є сірка, сірка у вухах не дає розвиватись там всіляким іншим організмам.
До багатьох  бойових отруючих речовин органічного походження входить сірка, та інші хімічні елементи, які є і в організмі людини. Тому виявити такі газоподібні залишки в організмі людини дуже і дуже складно, для цього потрібні висококласні і високобюджетні лабораторії, яких Україна здається немає! Тому українській владі треба звернутись до всього світу по таку допомогу!
Нинішня кремлівська кліка дуже зацікавлена, щоби в Україні були великі жертви, щоб почати великомасштабні воєнні дії, маючи ось такі результати спланованої одеської диверсії.
Диверсант - це є така конкретна військова спеціальність !! Очевидно, що Кремль ніяк не позбудеться  страшної мрії про Третю світові війну...

Немає коментарів:

Дописати коментар