четвер, 17 квітня 2014 р.

Козацькі добровільні сотні.

Російсько-українському конфлікту ще не видно кінця. А так, як в переді  ще ціле літо і половина теплої осені, а відомо, що саме цей період є дуже сприятливим для воєнних та диверсійних дій.
Як  поведе себе Кремль - ніяка баба Ванга чи суперспецслужба сьогодні   не може спрогнозувати!
Отож , пропонується створення по всій Україні Козацьких Добровільних Сотень, це зокрема і до певної міри відродить козацький дух.
Сотні створюють за територіальним принципом для контролю за своєю землею і допомоги в проведенні акцій по зачистці території від диверсантів і ворожих елементів, а в разі захоплення і партизанської війни.
Для підготовки козаків і козачок створюються тимчасові козацькі табори. У них добровольці навчаються:
1.Володіти і стріляти із автомата калашнікова, знайомляться із іншою зброєю.
2.Знайомляться з караульно-постовою службою.
3.Знайомляться з азами ведення бою у польових і міських умовах.
4.Оволодівають медицинським мініумом.
Другий ступінь підготовки - це  курси снайперів, підривників, розвідників, водіїв боєвих машин, санітарів, зв*язкових і т.п.
Козаки і козачки проходять підготовку у кілька етапів по 2-3 дня (доби) за один раз, вибираючи коли вони мають для цього вільні дні (наприклад - субота,неділя, понеділок).
Власна держава має забезпечити для цього військовими кадрами (відставниками) певною кількістю зброї і патронами і іншим і можливо відповідним законом.
Захист держави є обов*язком для усіх її громадян - так чи подібно є записано у Конституції України і влада українська має надати своїм громадянам таку можливість !
Слава Україні!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар