неділя, 27 квітня 2014 р.

Суботня Армія.

25 травня 2014 року Україна обере Президента, чи пропадуть при цьому проблеми сепаратизму нав*язані нам Російською Федерацією на чолі з В.В.Путіним ??? Звичайно, що ні!
Якщо вибори до Верховної Ради України пройдуть у жовтні 2014 році, то потрібно буде ще кілька місяців щоб парламент запрацював нормально.
Фактично у наших ворогів зараз буде майже цілий рік щоб проводити свою підривну роботу на наших землях без особливих правових ускладнень для себе.
Це тепер має назву "гібридна війна", коли  у ній приймають участь як військові так і озброєнні люди для яких закони війни не писані. Основне поле діяльності цих нападаючих - це терор і диверсії.
Що в даній ситуації може обороняюча сторона ?? Організувати і навчити територіальні загони самооборони по всій території України. Також організувати цілу мережу складів зброї по всій території України, коли в разі небезпеки можна було за короткий час озброїти навчені місцеві загони для захисту своєї землі, кожного квадратного її метра!
Не забуваймо, що на заході нашої країни у сусідів є партія Йоббік і їй подібні. Закон про Територіальну оборону, чи як він там буде називатись потрібно приймати цією Верховною Радою України вже !!!
Цей Закон може бути неповним, далі можна буде його доповнювати відносно розгортання подій у державі.
Загони територіальної самооборони формуються на базі сільських, селищних і міських Рад у тісній співпраці з Міністерством оборони, МВС і інших державних структур.
Основні навчання загонів проводяться у суботу, неділю, понеділок, коли громадяни України мають вільний час...
Перемога буде  за нами! Слава Україні !

1 коментар: