неділя, 27 травня 2018 р.

про Північний потік 1, 2, 3 і так далі...

      "Гадюки повзали прямо під ногами.  Під каналізаційними люками їх було десятки. Були майстри, які  ловили гадюк дрючками, відрізали голови й смажили на грилі  з медом і часником. Смачні під пиво. Яйця їхні варили - на смак як сир".
                     Артем Чех   ж-л. "Країна"  10 серпня 2017, С. 40
       Нинішній Світ здається нагадує ще той анекдот:  "в кіно ми бачимо як хороші хлопці перемагають поганих, а у вечірних новинах все навпаки..." У нас переважно замало очей і пам,яті, щоби поєднати в одну картинку  кіно і новини.
       Колись я був дуже вражений тим, що Сухий Закон у США був запроваджений у 1920 році. Тобто коли вже у колишній царській Росії закінчували встановлювати Совєтську власть, то певні правлячі кола США взялися за покращення американського народу, а   якжеш, уся планета Земля рушила в бік Світлого майбутнього.
       Через 12 років американці відмовилися від цього вбивчого-руйнівного Експерименту.  А від цього Експерименту у Євразії відмовились лише  у 1991 році, але перед тим вложивши у нього великі кошти, збудувавши кілька сотень передових заводів вбивши мільйони людей, які були просто проти цього...
       Сама ж ідея виявилась, як бачимо дуже токсичною (отруйною) для всього Світу.
       А памятаєте, як зовсім недавно ми не могли зрозуміти: чого то вони "дуже схвильовані" ?? Ще тоді трохи говорили, що Путін у Німеччині тримає своїх  40 мільярдів доларів, які там звичайно працюють, а не лежать у подертих колготах, чи назавжди закритих сейфах !?
       Формально  ми не можемо їм заборонити будувати Північний потік 1,2, 3 і так далі... - ми маємо попросту збудувати енергонезалежну країну на новому енергетичному рівні !
       Німеччина звязалась із багатолітньою Токсичною державою, і цілком очевидно, що спочатку вона програє у футбол, а потім і політико-економічно !

7 коментарів:

  1. Авторе, ось тільки після 1,2,3 ... разів читання цієї статті до мене дійшов її справжній і розумніший смисл, як і нерозумний - в Світовій політиці за останні роки її провадження, як і неблагонадійної політики Німеччини щодо Токсичної Ерефії !!! Дуже правильна, потрібна і своєчасна виявилася ця стаття !

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, п. Надіє, за відгук на статтю мою, досить коротку щоби все розписати по поличках...

    ВідповістиВидалити
  3. Ви мені лестите, пане Авторе, але про полички я нічого не казала ...

    ВідповістиВидалити
  4. Ві шо, нє с Одєси, здгассьтє !?

    ВідповістиВидалити
  5. Таки да - таки зухен вэй, все знають, шо на Пгивозе и кугочки таки бывають упитанние и жигные, как тетя Цыля, шо их пгодаёть:-)))

    ВідповістиВидалити