середа, 8 лютого 2017 р.

Заставка маркіза де Сада.

Шановні, а скажіть чесно - Вам подобається ота заставка, яка відкриває інформаційну програму на Першому українському каналі ?
Ну, там, де Україну вже скривавлену виривають із планети Земля і  українські кишки намотують на  земний екватор ???
Цікаво, як її - цю Заставку затверджували ? Як пояснювали її суть, ідею, смисли  творці заставки ???
Можливо вони надивилися картин Ієроніма Босха ? але це зовсім не наш художник !
Може у Вас з цього є свої, інакші асоціації, тільки шановні врахуйте, що саме ця Заставка має бути зрозумілою для багатомільйонної аудиторії !? Інтелектуальний снобізм тут не проходить !
Більше це подібно на елемент психологічної війни проти України ! Правда ж !?
Пам*ятаєте, як завалили Радянський Союз - на всезнаючому, всесоюзному "Времени" на цьому великому символі  СССР написали "олліветті" - типу : все закінчилося, все продано ...
У наш час Заставка має бути українська, життєстверджуюча, має підкреслювати красу і непереможність України !!!
Очевидно, для цього потрібно провести Конкурс на таку Заставку - тоді телебачення, зокрема Перший канал стане     справді українським , за духом ! А не нічним ларьком з продажу біжутерії...

7 коментарів:

  1. О, этот знаменитый де Сад! По его имени (СМ. ВИКИ) - сексуальное удовлетворение, получаемое путём причинения другому человеку боли и/или унижений, получило (в работах сексолога Рихарда фон Крафт-Эбинга) название «садизм» ! А некоторые ошибочно тревожат покой Маркиза и вставляют его имя туда, где оно только лишний раз напоминает о совсем другой теме... Вашу, Автор, горячую гражданскую позицию, украинскую по духу, можно было бы назвать как-то иначе, ну например: "Ложная эстетика ИНФЫ".... или "Психо-казус Первого" ... или можно применить удивительно яркое итальянское слово "ОЛЛИВЕТТИ" !?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, пані Барджинська - я й не думав, що Ви так будете захищати кремлівські фобії п. Качинського !?:)) А Заставка - досить таки макабрична !!!

      Видалити
  2. Що з Вами, чи не захворіли, при чому тут Качик, я ж тут про нього - ані слова ?!?..... Ставлю діагноз: це в Вас точно "Психо-казус"!!!
    Раджу припинити нанизувати "намисто на стрижень"....

    ВідповістиВидалити
  3. ..намиста нового (молодого) Ви зібрали так багато, що не дуже молодий стрижень не взмозі з ними впоратися - тому все це відбивається на стані Вашої голови....
    Що то за словечко "макабрична"- яке його значення і етимологія ????

    ВідповістиВидалити
  4. ДОДАТОК до Вашого тутошнього коменту:

    Поважаний Тарасе Петровичу, ану скажіть, будь ласка, де, в якому бльозі чи допису я всує згадала про пана Качиньського ?
    Звідки Ви берете той "безпрецедент", що я буцім-то збираюсь "захищати кремлівські фобії п. Качинського" ????
    Заявляю Вам, що я вже більш як півроку взагалі не торкаюсь політичних питань, а тим більше - польських, ажбо вони тепер стали для мене -ТАБУ !!!!
    З КИМ ВИ МЕНЕ ПЕРЕПЛУТАЛИ, ПАНОВЕ ??

    ВідповістиВидалити
  5. Ну, "ваащє-є" сказали би москалі! Клініка - це також політика, тільки з кліничним збоченням ....

    ВідповістиВидалити