неділя, 6 листопада 2016 р.

Столітня війна.

Ця війна між Англією і Францією тривала з 1337 по 1453 рік.
Англічани захопили землі на півночі і заході Франції.
Поразка за поразкою Франції привели до Майдану-3, який тоді назвали Жакерією і тривав він у Парижі з 1356 по 1358 роки.
А ще у 1348 році у Францію прийшла чума, яка забрала майже половину населення країни.
У 1360 році між Англією і Францією був підписаний мир, але третина французьких земель залишилась під владою англійської корони.
У 1413 році в Парижі знову вибухає повстання. А в 1415 році англійська армія з королем Генріхом тут, як тут...
У 1420 році незалежності Франції нестало, але це Столітню війну не зупинило. Почалася нова партизанська війна.
Щоби навести у Франції "англійський порядок" їм потрібно було взяти гарно укріплене місто Орлеан, але у 1428 році тут з*являється Жанна д*Арк і як пишуть історики: "...це була перша велика перемога французів після багатьох років національного приниження і болісних поразок".
А наша фейкова Жанна ще не дійшла до українського Орлеану, чи просто його оминула !?
Разом з королівською армією Карла проти англічан боролися загони народної самооборони, і Англії прийшлося забратись із Європи у 1453 році.
Напевно, вже багатьом зрозуміло, що після так званих Виборів на сході України Гібридна війна не закінчиться !!
Напевно ці щоденні обстріли робляться для того, щоби замазати усіх членів терористичних військ, щоби їм нцкуди було податись: ні в Росію, бо ось для чого на границі стоять війська Ерефірії, ні в Україну із своїми злочинами проти людства...
Гібридна війна має, як не дивно свої закони, тенденції, навіть правила, які з успіхом ми повинні використати. Наприклад у нас же є багато жителів, які переселились вимушено із Донбасу і Луганщини... і вони мають цілком законне право туди повернутися, а ще для повного повернення можна створити , наприклад ДРА і ЛРА ( донецька республіканська армія і луганська республіканська армія).Одіти і озброїти ці армії зможуть волонтери на гроші наших е-декларантів... і все буде навіть дуже по-чесному !...
Звичайно, нелегко усвідомити, що багато чого у цьому Світі вже було до Тебе (єдиного і неповторного). Ось перший абзац із статті Костянтина Машовця "Уроки "на майбутнє" із газети "Народна армія" за 3 листопада 2016 року С.7.:
"У червні 1962 року Президент США Д.Ф. Кенеді у промові перед випусниками військової академії "Вест Пойнт" заявляє про нову стратегію США щодо повстань організованих комуністами за підтримки Радянського Союзу та Китаю в різних куточках планети:
"Це тип війни, новий за своєю інтенсивністю і разом з тим традиційний, - війна партизанів, повстанців, змовників, убивць, війна засідок, а не битв, інфільтрації, а не агресії, прагнення перемоги шляхом виснаження і дезорганізації противника замість втягування його у відкриту війну. Такий стан вимагає від нас розробити абсолютно нову стратегію, нові типи збройних сил, нове військове обладнання та спорядження, нові ефективні методи, політики, інформаційних заходів та військової підготовки"..

5 коментарів:

  1. Виявляється, ще з 60-х , а мабуть і раніше, їснувала "нова стратегія
    ведення війни новими ефективними методами" !!! Ця незвичайна і підла стратегия, здається, безумовно співпадає з характерним московитським
    менталітетом - як правлячої верхівки, так і всього"руського демосу"!
    Невже в майбутньому держави перейдуть до "нової політики" взаємин ?
    Який Розумний Стратег вигадав такий нетрадиційний, майже закритий, спосіб захвату чужих територій ? Досі, поки ще не ознайомилась із
    Вашою корисною статтєю, я вважала, що на ці витівки здатний тільки
    Путін чи його однодумці !?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, то так Є: вік живи, вік вчись, вік читай, думай, аналізуй і т.п.

      Видалити
  2. Дуже дякую, Ви гарний Автор - вмієте і цікаві речі втиснути (у мережу), ще й добре навчаєте читати, думати, аналізувати і т.п.
    Жалко тільки, моєго віку на все те корисне, що Ви могли би дарувати, не вистачить ...

    ВідповістиВидалити