вівторок, 22 листопада 2016 р.

Мій знайомий Путіна ...

В черговий раз переконуюсь, що проблема розвалу Радянського Союзу потребує свого вирішення й сьогодні. Якби причини розвалу Радянського Союзу були широко описані і донесенні до широких  народних мас - то не було би різни х, багаторічних спекуляцій на цю тему, починаючи від В.В. Путіна до численних пролівацьких організацій і партій.
Мав не давно розмову з одним чоловічком про сьогоднішнє життя, який мене переконував:
1. Що Путін - сила !
2. Що Путін - міг взяти Київ запросто.
3. Що Ліпениха виграє у Франції вибори.
4. Що Європейського Союзу - взагалі, то немає !?
5. Навіщо воїни АТО - там на сході захищають цю нинішню погану українську владу.
Так, як це не була дискусія чи щось подібне, а така проста розмова, то я відповідав, що перше приходило в голову. а вже вдома вирішив коротко розкласти все по полицях:
1.Сила Путіна  зараз є в грошах, які він отримав від продажі  енергоносіїв (нафти і газу). Але нечесно зароблені чи украдені гроші мають хитру таку метафізичну властивість - вони швидко зникають ! Тоді і сила пропаде, як у Кощея Безсмертного !:))
2. Якби Путін міг взяти Київ "запросто2 - то думаю він приклав би всі свої зусилля, щоби це зробити !! Але цього не сталось ! Пожалів українців ?? Смішно, правда ж !?
3. Ліпениха виграє президентські вибори у Франції  !? Ну, то що вона потягне Францію до рівня життя  в Російській Федерації ?? Можливо це їй рік - два - три буде вдаватись, але це ж французи, сір !..
4. Може й так все віртуально і є ? Але чому наші і російські скоробагатьки своїх дітей посилають вчитись в той Союз, їдуть туди відпочивати, купляють там квартири, будиночки, яхти, їздять на дорогущих машинах, п*ють і жеруть тамтешні продукти.
5. Аналізуючи, останній пункт, приходжу до висновку, що напевно, мій знайомий - Путіна не так любить, як заробляє у нього грошики...

7 коментарів:

  1. Поважанний Авторе, Ви тут дали добру одповідь-відсіч тому чоловічкові, я би його назвала простим пропутіноїдним провокатором - такі ж самі "доводи" я чула вже багато разів від москаликів з росії ! Прикро, що подібні "речі" можна отримати й від українця на території України - мабуть, дійсно він "хорошо оплачивается"!
    Я би йому ще додала до п.5 :
    Та не українську владу захищають воїни АТО на сході, а саму
    Україну споконвічну, цілістну та єдину !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Шановна за розуміння проблеми !...

    ВідповістиВидалити
  3. ..стараємось розуміти, Шановний !...

    ВідповістиВидалити