неділя, 11 травня 2014 р.

Державне інформаційне агенство "Дніпро".

Недавно один антиукраїнський троль дав мені посилання на статтю західноєвропейського політика (голова партії) філософа, іще здається письменника чи економіста, спеціаліста з російсько-українських відносин. Читаю, стиль написання справді західноєвропейський, доходжу до чималого абзацу про Україну і українців - один до одного взято з якоїсь частини російської антиукраїнської пропаганди! Здається, що при бажанні можна було би знайти справжнього російського автора цього абзацу. Західноєвропейський спеціаліст навіть не переповів своїми словами цей кремлівський абзац!
Чимало перекрученної і брехливої інформації сьогодні про Україну подають політики Російської Федерації і їхні ЗМІ. Результати цієї справжньої російської інформаційної війни виявились для нас справді дуже страшними - більше 80 процентів росіян за війну проти України !? Тим більше, що приводів, причин від українського суспільства для цього не було  і не має ніяких!
Цю війну ми фактично програли, бо ми у ній майже не приймали активної участі. Створення негативних моментів про Україну нашими ворогами у цілому світі приносить нам чималу шкоду, яку можна навіть подати у грошовому вимірі.
Очевидно, що для боротьби з потужною антиукраїнською інформацією потрібне таке ж потужне державне інформаційне агенство, найкраще сюди підходить назва "Дніпро" (велика інформаційна ріка, а ще це символ всієї України).
Ляпнув, щось про Україну, якийсь не наш діяч - чим масштабніша ця постать тим більше має бути з цього приводу коментарів від наших спеціалістів: істориків, політологів, дипломатів, військових і т.п. В кінці всі ці коментарі збираємо в одне "кіно" і можна його крутити для всього світу.
Нашим маститим спецам, зокрема політологам можливо й западло відгукуватися на статтю якогось дрібного іноземного діяча, але ж у нас є старшокурсники, які навчаються на журналістів-міжнародників, політологів, економістів, культорологів, військових - хай під керівництвом своїх учителів відточують свої пера, своє вміння ось на подібних брехливих діячах. Очевидно, що це буде дієвіше отримати на оріхи від українського студенства такому діячу, а ніж від рівня собі.
Таке агенство за допомогою телевізійних супутникових телевізійних каналів, інтернету, радіо на поширенних мовах світу зможе людям всього світу розказати про Україну, про її культуру: музеї, архітекруру, історію, мистецтво, спорт, технологічні досягнення, про багатства природи. А ще спростувати усі закиди ворогів, і самим розказати про українську політику і політику сусідів!!!
Ще тут можна буде рекламувати виробників справжніх унікальних українських товарів. Розповідати про українську музику, фестивалі, виставки, туристичні місця і маршрути...

Немає коментарів:

Дописати коментар