пʼятниця, 9 травня 2014 р.

Ягоди від В.О."Свобода".

"О, це тільки квіточки - подивимося, які будуть ягоди ?!" - так у народі говорять про негативний початок якогось тривалого процесу, який в кінцевому результаті приводить до плачевних наслідків.
Якось ми не дуже звернули увагу на висловлювання В.Путіна ще у 2008 році про Україну, як недо-державу !? Очевидно, тоді більшість подумала: ну з нервів ляпнув чоловік ось таке, що тут особливого ? Аж ось тепер із сьогоднішніх подій в Україні ми можемо відтворити точно, що мав на увазі Путін говорячи про тодішню нашу країну.
Як колишній працівник спецслужб, ставши президентом держави - він отримав інформацію і від інших своїх спецслужб та інших організацій про те, якою величезною є російська агентура в Україні.
Результати діяльності цієї агентури ми сьогодні бачимо: майже повністю була знищена українська армія.
Мільярди доларів були викачані і вивезені з української економіки.
Помаранчева революція 2004 року зазнала краху не через "всесилля" Ющенка, а через підтримувану колотнечу у якій учасниками були всі політичні сили України.
Більше 80 процетів росіян підтримали В.В.Путіна щодо війни з Україною !? Це страшна цифра !!! Так українці з росіянами на протязі довгого часу воювали між собою, але й українці приймали активну участь в розбудову Російської імперії, а потім Союзу.
У більшості у нас була одна віра - православ*я, цивілізаційного розлому, як такого не було! У нас була і є спільність історії в Київській Русі, яка в ті давні часи була об*єктом, як європейської так і азіатської політик.
У Другу світову війну (Вел. Вітчизняну війну) наші діди і батьки разом воювали проти світового фашизму: Німеччини, Італії, Японії і здобули перемогу! З цим фашизмом було покінчено  в 1945 році !!!
Дивно і якось дико виглядало в нинішні останні роки в Україні коли наші певні політики, ЗМІ почали наполегливо говорити про існування в країні якихось бандерівців, фашистів, неонацистів.Дивно, що інші наші політики не намагались це все спростувати і зупинити??
Відомий російський сатирик Віктор Шендерович недавно у Києві таке сказав: "...путинский режим, совершенно не антинародний, настоящий ужас заключается в том, что ето народний режим"!
Важливу роль у формуванні цього страшного путінського народного режиму відіграли телевізійні картинки із України, які ставила багато років в основному партія "Свобода": смолоскипні походи, бійки, висловлювання лідерів...
Російські солдати отримали цілковиту моральну підтримку російського народу, щоб "без зазрения совести" (без найменшого докору сумління) вбивати усіх без винятку громадян України і це  факт!!!
Екстравагантні квіти відцвіли і явили нам дуже отруйні, фактично смертельні ягоди...


Немає коментарів:

Дописати коментар