середа, 28 листопада 2018 р.

Про що варто пам,ятати і розуміти українцям, щодо введення воєнного стану в країні.

.     1.   Що рейтинг у передвиборчій гонці нині найвищий у Ю. Тимошенко !?  Але згадаймо - хто програв Януковичу у другому турі виборів Президента України ?? і що з того вийшло далі...  Хто найближче стояв у Помаранчеву революцію  біля  Ющенка ?? І що з цього вийшло ? І чого Вона тоді не будувала України ??
      Згадаймо, хто недавно був першим у виборчому списку Ю. Тимошенко ... і де ця особа зараз  у псевдогетьманській шапці ?
       Згадаймо  російського  генерала, який на холяву продавав  газ  нашій Газовій Принцесі ?  У сусідів така держава  - що генерали можуть продавати газ, а потім  щиросердечно у всьому  зізнатись...
       2.  Згадаймо, як в часи правління Ющенка у Верховній Раді  України було 50 на 50 - половина депутатів мала проукраїнські позиції, а друга половина прокремлівські... і була група депутатів на чолі з В. Литвином, яка мала, як тепер цілком зрозуміло свою  "особливу позицію" - антиукраїнську ! Ніхто їм не подякував за це досьогодні...
      3.   Згадаймо переконанного соціаліста О. Мороза, який просто з насолодою викручував руки  Ющенко.... і де той соціалізм .. і де ті наші люди , які голосували за мертвороджену ідею ??
        4.  Нарешті мені стало зрозуміло, чому П. Порошенко  взявв усіх можливих бізнесменів до своєї фракції у Верховній Раді .  Напевно, краще було би для Путіна, якби   всі вони пішли до Юлі, чи колишніх регіоналів !?
         Немає у нас інших бізнесменів, а ті нові що народилися - то їх мало поки що на жаль...
       Як колись говорили в Італії: Італію ми створили - ще треба створити італійців...
       5.  Ось недавно П. Порошенко зустрічався з Медведчуком - кумом самого Путіна !  Так чого не поговорити з такою людиною, яка можливо має прямий вихід на  самого  Х.... послухати нові захцянки В. Путіна, а ще через цю особу можна прямо передати   в Кремль щось недипломатичне !
         Крім цього та ж особа очолює організацію в Україні  "Український вибір", а проти них ще кримінальну справу не відкрито, то чого з ними не говорити про їхні бажання і чого вони насправді хочуть і за чиї гроші ?:))
        6.  Згадаймо, який кругом нас цікавий і неординарний Світ : Пол Манафорт, Польща, Угорщина, Херманія...  повно антиукраїнських сил, яких ми не кинемо на татамі одним переможним кидком  !.. За нами Правда і ми маємо її відстояти !
         7.   Від Іловайська на пряму по карті до кордону з  Росією всього 40 кіломертів  !!!  Коли би Росія допустила міжнародних експертів на Донбас  - то цілком вірогідно тоді би там вже не було би слідів російської армії... А оголосити тоді воєнний стан - це фактично значило об,явити   війну    РФ.   Української армії тоді у нас не було, вона тільки народжувалась... це був би явний програш України...
     

7 коментарів:

  1. Так- хотіла...але не сказала в ту хвилину, бо заважав вкрай розстроєний нервовий стан і поганий настрій...вибачте ! я звичайно не пишу в такому стилі, і Ваше зауваження вірне ... !!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Що пропонуєте Ви під словом "догляд" ? хто має його здійснювати і в який спосіб ? Одна я з цим не справлюсь.. а доглядач мій був би справним та ідеальним, та не бажає ніяк в мій бік перешагнути із свого минулого, бо міцно там тримається ! а ще - має інші цінності ..???? мабуть думає, що в Його розпорядженні ще багато Часу....

    ВідповістиВидалити
  3. Ось, дорогий Авторе, "взявши в руки" свою увагу, як тільки спромоглася, цю Вашу "гарну" статтю перечитала з великим старанням і напрягом ! Адже вона, я так гадаю, написана якимось "не тим" авторським пером, до якого я так охоча в дещо інших Ваших працях ... Вибачте, але це зовсім не Ваше перо, бо вибрана тема також не Ваша : ніякої цікавості чи захвату від неї в мене нема - певно, тому, що так неприємно чути сьогодні остогидлі "голоси" обридлих промайнулих політиків _ а таке викладення від Вас неприйнятне моєму світогляду... Можливо, якби було вибрано перо, наповнене Вашим гумором, це було би прекрасно, просто чудово, я впевнена !!! Бо знаю .

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую дорога Читачко за Ваш розумний коментар !!!
    Згідний з вами, що тут перо трохи інакше, але будь ласка не кажіть, що Ви окремо живете від політики !!

    ВідповістиВидалити