субота, 6 травня 2017 р.

"Аеропорт" Сергія Лойко.

Купив недавно книгу С. Лойко "Аеропорт" Київ 2016 р. в., нова доповнена редакція.
До того ж я майже регулярно читаю інтерв*ю, спогади учасників російсько-української війни на Цензор-нет , і маю думку, що ця книга відноситься за духом до - зарубіжної російської художньої літератури !!! Головний доказ цього висновку б*є прямо в око, прямо з обложки, чтаємо:
 " Аэропорт: главная книга о войне, которой не должно было быть, и о героях которые хотели жить, но умирали"...
Що тут у назві книги у її епіграфі ріже очі - це те, що "війни, якої не мало бути" !???
Але ж це брехня !  Росія готувалася до цієї війни довго, наполегливо, передактивна фаза її почалася ще у 2009 році, випуском фантазійних книжок на тему майбутньої російсько-української війни.Тоді переглядаючи ці книги мені було дивно їх бачити, яка війна, для чого, і т.п. ???

Даючи таку назву своїй книзі С. Лойко "Аеропорт" цілком очевидно, переслідує мету - видати, що Гібридна війна (російсько-українська) - сталася зовсім - ВИПАДКОВО !?? Так, як С. Лойко є висококласним професіоналом у своїй справі, то думку проте, що те, що назва згаданої книги прийшла якось випадково слід відкинути зразу же !
Цю книгу С. Лойка "Аеропорт" вже видали за Вікіпедією у :Голандії, Польщі, Латвії, Естонії, Грузії, Чехії, Китаї.
Тобто читачі цих країн прочитавши цю книгу - будуть упевнені, що Гібридна війна між Україною і Росією трапилась якось зовсім випадково !!?
Це фактично елемент тієї ж Гібридної війни проти України ! Можемо ми щось сказати автору С. Лойко ? Ні ! Бо в аннотації цієї книги написано, що то є художня література !!!
На противагу цій хитрій антиукраїнській художній літературі, використовуючи її потенціал - потрібно українському суспільству видати роман-хроніку про "Бої за Донецький аеропорт". З фотографіями учасників, довоєнними видами, з тактичними картами боїв, спогадами, інтерв*ю і т.п. І перекласти цей роман-хроніку на кілька світових мов: англійську, німецьку, імпанську, арабську і т.п. ...
І по два екземпляри цієї книги розіслати поштою у всі провідні університети і бібліотеки Світу і у всі посольства країн, а в інтернеті має бути всім доступна її електронна версія !!!
Ця війна ще не закінчилася !

Немає коментарів:

Дописати коментар