неділя, 23 жовтня 2016 р.

Чому ми переможемо !?

Зараз чимало людей в Україні говорять, що ми переможемо в цій новій Російсько-Українській війні ! Про причини нашої Перемоги майже не говорять, хіба те, що ми воюємо на своїй землі і що  наш ворог є великий брехун...
Згадую, що наші вороги свою агресію нині прикривають "русскім міром". Російська вікіпедія подає статтю про "Русскій мір".
Виявляється, що "русскій мір" - це такий глобальний цивілізаційний феномен, який об*єднює 300 (??) млн. людей, які говорять по-русски, думають про Росію і її культуру, і як цитують науковця Батанову О. М. - мають "русскость" і переживають про долю і місце Росії у світі ??
Нині, напевно, найбільше Україна думає : яке місце у Світі займає наша Сусіда терористична !?:))
Ще із статті взнаю, що поняття "русській мір" активно почало вживатись лише з 2007 року, щзо патріарх Московський і всія Русі Кіріл підтримує цей концепт.
Що св. Климент Римський також в часи Київської Русі  говорив про "русскій мір" !?
Порахуємо, що ж "русскій мір" у наш час приніс на землю України:
1. Потоптання усіх можливих міжнародних договорів, меморандумів, домовленостей і т.п.
2. Всесвітня брехня про Малазійський збитий боїнг.
3. Розстріл українців в обіцяному Путіним і його вояками "зеленому коридорі2 під Іловайськом.
4. Вивезення і порізання на металолом заводів Донбасу. Люди "русскому міру" нагло потрібні за Уралом - бо там наближається велика демографічна катастрофа для Росії.
5.Інформаційна велика брехня по всьому світу.
6. Закуп громадських діячів, чиновників, політиків в Україні і не в Україні сущих - шредерізація світу.
На прикладі України бачимо, що "русський мір" є брехливим і смертоносним концептом, який несе світу тільки смерть , розруху...
"Русський мір" позбавлений стратегічного мислення, бачення:
Ось наприклад збудовані і проектуються морські системи для транспортування газу: Північний і Південні потоки. Прокладання цих газогонів територіями сусідніх держав із Росією - значно здешевило би ці проекти і економічно їх пов*язало би з Федерацією... але цього немає !
Світ розвивається далі і газове російське питання тут буде вирішене і не на користь Росії .
Російські газові шантажисти забули анекдотичний випадок,здається, в  історії Нью-Йорка, коли він ще весь був на кінній тязі. Науковців попросили прорахувати, як буде виглядати місто через 20-30 років. Вони добросовісно порахували і видали, що на вулицях Нью-Йорка буде в той час лежати шар  близько  одного метра конячого лайна. Про автомобілі тоді ще не було чути, але початок їх ери вже був зовсім близько...
Понадмірне вихваляння через кількадесять років  після закінчення Другої світової війни - "перемогою 9 мая", коли ж переможені в кілька разів краще живуть від переможців, наводить на думку, що після 1945 року - нічого значущого, важливого, глобального у Совєтському Союзі, а нині Російській Федерації не сталося !!?
Це називається - архаїзація. Це останній етап розвитку (стагнації) великих держав, імперій - коли поширюється думка (концепт), що колись у "нашій" державі життя усіх було просто супер !? І це висновок глобальної Історичної науки...

Немає коментарів:

Дописати коментар