неділя, 17 січня 2016 р.

Питання по "примиренню".

Сусіди наші дорогі заговорили про "примирення" ??
1. Але, що вони мають на увазі під словом "примирення" ? Адже війни ми з ними офіційно не ведемо, а лиш АТО і то на своїй території ?!
2. А як має бути те Примирення оформлено: усно чи подібно до Будапештського меморандуму, чи Мінських домовленостей, чи як Великий договір між Росією і Україною підписаний у 90-х роках минулого століття ???
3. А на якій термін вони бажають Примирення - до початку літа 2016 року ? Літо, як відомо ще з античних часів - найкраща пора для ведення військових дій ...
4. Хотілось би точніше знати, з історичними прикладами: що таке "братські народи": коли, як і для чого цей термін з*явився ???
5. У згаданих 90-х роках В. Путін сказав, що розвал Радянського Союзу був катастрофою ?? Але 1 грудня 1991 року більшість  громадян тодішньої України на референдумі проголосувала за Незалежність України !? Чи не змів на цю подію своєї думки нинішній Президент РФ ??
6. Чи не змінились погляди Путіна на те, що "сама Росія могла виграти Другу світову війну" без України ??
7.На всю велику РФ і у такій же справді  великій столиці Москві є всього одна бібліотека, точніше буде сказати бібліотечка українських книжок і то нинішнього директора тягають по судах. Коли ж то Путін особисто вибачиться перед цим директором за  неправомірні дії своїх слідчих і виплатить хоча би один мілійон за моральні тортури ??? І коли у всіх великих  російських містах буде по Українському Домі ? Щоби там була бібліотека з українськими книжками, безплатними курсами з вивчення української мови, зібранням фільмів, пісень українського народу і т.п. - адже навіть мінімальне примирення і добросусідство можливе між народами, коли ці народи володіють правдивою інформацією про свого сусіда !?
8. Нині для більшості громадян України - Степан Бандера є видатною постаттю 20 ст., який до останнього боровся за Незалежність свого народу! Коли наші сусіди будуть ставитись до нього хоча би нейтрально ??
9. Чий же все таки - Крим ???

4 коментарі:

  1. Мій комент зник, і це вже не вперше ! Може, колись іще раз напишу ?!

    ВідповістиВидалити
  2. Можливо треба писати виваженні коментарі, щоби кураторам ФБ подобались !!?:))

    ВідповістиВидалити
  3. ...чи кинути подалі справи з коментарями нафіг ?

    ВідповістиВидалити