неділя, 22 січня 2017 р.

Останнє селфі.

19 січня 2017 року "Новоє время" опублікувало статтю британського журналіста Аскольда Крушельницького під назвою "Вторгнення в Україну. Чи вдасться зупинити Путіна".
Чомусь у нас мало обговорюють можливість великої війни із нашим сусідом. Очевидно, що потрібно  обговорювати всі можливі і навіть фантастичні аспекти цієї можливої війни.
Тоді українське суспільство буде проінформоване про можливі варіанти майбутньої війни і буде фактично психологічно готовим до неї. І тоді не буде хапатися за голову, а здійснить цілком обдумані і осмислені дії для захисту себе, своєї сім*ї, села, міста та всієї країни у ці перші часи.
Військовий постулат гласить: Навіть після успішних ракетно-бомбових ударів - по цій землі, потрібно щоби пройшла піхота.
Піхота в основному рухається пішки, повзком, а ще на військовому  різному транспорті. Але на все це впливають різні технічні причини і  непередбаченні  Уставами трафунки. Чим більша територія загарбання - тим більше потрібно окупаційних військ. Проблеми тут ростуть в геометричній прогресії...
Щоби кожен ворог, який захоче на перших порах зробити селфі на фоні українських руїн - зміг би отримати кульку в чоло.
Для того потрібно створити міцну і розгалужену територіальну оборону. Щоби кожен громадянин і негромадянин, який захоче захищати Україну із зброєю в руках мав для того усі можливості це здійснити !! Тобто виконати Статтю 65 Конституції України в прямому смислі.
Важливо українському суспільству усвідомити, що перебудова, перезавантаження нинішнього Світу тільки починається, і покищо не має ніяких планів, як це зробити, а це значить неможливо передбачити - коли все це скінчиться !?
Важливо, ще бачити реально, що відбувається у нашому Світі !
Одна країна напала на нашу Вітчизну, порушивши всі можливі міжнародні норми і закони, а інша країна організувала для цього санкції, які би мали тривати по ідеї безстроково, до виправлення ситуації !?
Чи є тут чиїсь заслуги ?? Адже це просто спроба загальмувати впровадження закону джунглів, чи не так !7

1 коментар: