середа, 24 червня 2015 р.

Чому українки найкрасивіші - 2.

Як можна визначити найкрасивіших жінок у Європі, Світі ?? Можна ! Адже виміряли відстань від Землі до Сонця і діаметр атомного ядра. Адже проводяться різноманітні конкурси краси, де основним аргументом являється антропологічні дані конкурсанток. Міжнародна комісія домовляється про кілька типів красунь, далі вступають  у свою роль виборчі політтехнологи, які відповідно до законів математичної статистики "заміряють" певну країну , далі все обраховують всесильні компютери, які і видають у процентному відношенні, де і скільки красунь проживають в цій чи іншій країні...
Свідчення Геродота кн.4,75 про використання скіф*янками мазі з деревини кипариса, кедра і ладану - є надзвичайно цінним для української (косметичної) Історії, яку неможливо затіннити іншими подібними.
Господарська система Скіфії давала можливість сім*ям, родам, племенам і народам проживати з певною долею свободи і незалежності, чого не було в багатьох тодішніх державах, а в  південних державах де були державні зрошувальні канали було ще розвинуте рабство.
Бранки і принцеси, які приїзджали у Скіфію, отримували тут свободу дій і звичайно, що  ще більше розквітали у своїй красі. А скіфська свобода дозволяла цю красу зберегти на протязі тривалого часу, а це найголовніше у нашій Історії !
Геродот кн.4,17: "... Вони (алізони) і калліпіди взагалі мають такий спосіб життя, як і скіфи, але сіють і їдять пшеницю і цибулю та часник і сочевицю та просо. Над алізонами живуть скіфи-оратаї, які сіють пшеницю не для їжі, а на продаж..."
Тобто у скіф*янок були гроші, щоб доглядати за собою, щоб виглядати красиво !
Прочитаємо сучасних істориків-дослідників. Ось одне речення з книги Валерія Грицюка "Військо скіфів" Київ 2009, С.115: "...Аналіз великого масиву скіфських поховань Степового Подніпров*я показав, що 29 процентів жіночих поховань мали зброю " !
Що значить, людина похована із зброєю в ці часи ?? Це значить, що у житті вона була вільною і незалежною, і навіть, якщо прожила своє життя без війн, то всеодно по-статусу їй в могилу клали зброю. "Статус" - це не комп*ютерні вигадки ?:))
За описом українських звичаїв Бопланом - українська дівчина могла піти сама і посватати собі чоловіка !? Автор цієї статті (Т.Д.) вважає, що цей звичай виник, зародився ще в давні часи, в часи існування Скіфії !!!
Читаємо "Літопис Руський" (за Іпатським списком у перекладі Леоніда Махновця) Київ 1989, С.8 :"... І жили в мирі поляни, і древляни, і сіверяни, і радимичі, і вятичі, і хорвати. Дуліби тоді жили по Бугу, де нині волиняни, а уличі ц тиверці сиділи по другому Бугу,, і по Дніпру, сиділи вони також поблизу Дунаю. І було множество їх, бо сиділи вони по Бугові й по Дніпру, аж до моря, і єсть городи їх і, до сьогодні. Через те, називали їх греки "Велика Скіфія"".
Бачимо, що жителі Київської Русі визнавали себе нащадками Скіфії, а сьогоднішні нащадки Русі мають в цій справі де-які проблеми ...
А ось на закінчення, про правильність висновків (Т.Д.) два речення із Діодора Сицілійського (90-21 рр. до н.е.) "Історична бібліотека" кн.2,44: "...У цих народів жінки подібно мужчинам привчаються до війни, і зовсім не гірші від них своєю хоробрістю. Тому багато великих подвигів було зроблено цими славними жінками не тільки у Скіфії, але й у сусідніх з нею землях..." !

Немає коментарів:

Дописати коментар