понеділок, 16 червня 2014 р.

Чому 22 червня 1941 року ???

Чому 22 червня 1941 року Гітлер напав на Сталіна? Дослідник цього питання відомий автор Віктор Суворов присв*ятив цьому кілька своїх історико-дослідницьких книг. Головний висновок такий: Сталін збирався піти "визвольним" походом на Західну Європу і приготував для цього величезну армію, сама ж операція мала початися 6 липня 1941 року.
Ось невеликий доказ цього сталінського плану:
Усе сталінське військо масово збиралось на землях Західньої України та Білорусії, які були захопленні у вересні 1939 року. Попри масовий сталінський терор у 1939-1941 роках на цих землях гітлерівська розвідка непогано знала про накопичення тут величезного війська.
Для прориву глибокоешалонової оборони в тодішньому Радянському Союзі ( у Харкові) було серійно випущенні "танки прориву" Т-35, які мали аж п*ять башт . Випустили їх близько 60 штук, із них 48 були згруповані у двох полках 34 танкової дивізії 8 механізованого корпусу. Ця ж дивізія мала ще 53 танки "КВ" (климент ворошилов), які також були призначені "для взламивания фронта противника". А ще було в цій дивізії 50 нових танків Т-34, які в ході цієї війни були визнані найкращими у світі !
Уся ця танкова (наступаюча, штурмова) 34 дивізія розташовувалась у невеличкому містечку Судова Вишня, яка знаходиться на середині шляху між Львовом і Перемишлем ( нині польським). У 1941 році Перемишль був у складі Союзу, звідси до Судової Вишні всього трохи більше, як 40 кілометрів!
Літом 2000 року російський дослідник Всеслав Дьяконов записав спогади Смолякова Івана Єрастовича, який був танкістом у вищезгаданій дивізії на Т-35. Спогади є в інтернеті. Ось ці "танки прориву" появились у Судовій Вишні в середині літа 1940 року !!! А на початку червня 1941 року вони були вже "частично снаряженни" . Тобто у них було загруженно частину  боєкомплекту!!! У мирний час в танках боєкомплект не тримають, бо це вогне-вибухо-небезпечно !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар