четвер, 10 липня 2014 р.

"... Москву бетоном залити... "

Так співається в одній сучасній українській пісні про заробітчанство українців.
Трохи з родинного: мій прадід Мартин Дишкант ще далеко перед Першою світовою війною чотири роки заробляв гроші в США. Мій дід Іван Кучинський також перед Першою світовою війною був на заробітках у Східній Прусії...
У середині 80-х 20 ст. мені самому довелося будувати кабельні лінії зв*язку у Підмосковії (Серпухово) і в Каракалпакії (нині Узбекистан).
Сьогодні кілька мільйонів українців будують Московію (вічного ворога України), бо в самій Україні немає роботи з пристойним заробітком.
Очевидно, що всіляким ворогам України давнім і новим вигідно було, щоб тут на українській землі не було нормальної роботи, щоб просто не будувалася Україна !!!
Сьогодні великі гроші Західна Європа, особливо німці вклали, вкладають в економіку Росії, будують підприємства - в надії отримати великі доходи ...
Зараз Україні потрібна масштабна, державна Програма по-поверненню московських заробітчан додому, щоб вони тут і нинішнє українське суспільство нарешті взялося за побудову сильної і процвітаючої української держави! І це потрібно робити вже крок за кроком !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар