четвер, 13 червня 2013 р.

Проект: Проблеми України.

Недавно шановний журнал "Український тиждень " видав "план Б"  з порятунку нашої держави з надією, що якась політична сила України візьметься до його реалізації!? Тут очевидна, методологічна помилка: ні народу-електорату, ні будь якій партії вже нічого не потрібно робити, а тільки слідувати цьому плану...
Щоби план був дієвим, продуктивним, прогресивним - засоби масової інформації мають подавати такий матеріал, який буде точно, об*єктивно і зрозуміло відповідати на три питання: Хто ми ? Де ми є ? Куди ж тепер ?
Є у нас в аграрному секторі мотичне землеробство, якому вже багато тисяч років - є! Наука у нас ще з радянських часів фактично існує без змін, а чи мають наші університети університетську свободу ?? А як поєднюється у нас охорона здоров*я із здоров*ям самого народу ? Ми імпортуємо дорогий газ і експортуємо дешеву електроенергію - є тут якийсь баланс ??
Є ще багато подібних питань, які на передвиборних мітингах, зібраннях, зустрічах навіть і не вербалізуються...
Отож Проект "Проблеми України" передбачає видання масовим тиражем ( не безплатно) піврічника ( зимового і літнього) кожного року , у якому будуть зібрані і системазовані усі відомі українські проблеми на даний час, і наведені приклади, як подібні проблеми вирішуються у інших державах.
Книга має продаватись у всіх книгарнях і розкладаках України - дешево, щоби хто справді цікавиться політикою міг її купити, а в інтернеті вона має бути присутня безоплатно! Можливо варто ще випускати таку книгу значно грубшою для різноманітних професіоналів.
Тоді на широкій основі знань про проблеми України - політичні партії змушені будуть формувати свої, дієві плани, щодо подальшого розвитку України...

Немає коментарів:

Дописати коментар